Biga'dan Kısa Kısa

ÇANAKKALE (A.A) - Biga Atatürk Anadolu Lisesi 2011-2012 eğitim öğretim yılı geleneksel pilav günü ve 15. dönem mezuniyet töreni yapıldı.

ÇANAKKALE (A.A) - Biga Atatürk Anadolu Lisesi 2011-2012 eğitim öğretim yılı geleneksel pilav günü ve 15. dönem mezuniyet töreni yapıldı.

Okul Müdürü Faruk Girgin, törende yaptığı konuşmada, dürüst, çalışkan ve üreten insanın bir değer olduğunu söyledi.

Konuşmasında öğrencilerine seslenen Girgin, "Kendinize, arkadaşlarınıza, ailenize inanın, güvenin, gelecekten korkmayın, zorluklarla mücadele etme gücünüzü hiç kaybetmeyin" dedi.

İyi ve başarılı bir insan olmanın ayrıcalık olduğunu ifade eden Girgin, "Göreceksiniz uzun dönemde kazanan hep siz olacaksınız. Ancak böylelikle düşündüğü gibi davranan, inandığı gibi yaşayan içten, huzurlu,fark yaratan insanlar olursunuz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Avlanır ve Biga Kaymakamı Fatih Genel'in konuşmalarının ardından okulu birincilik ile tamamlayan Hilay Garipcan başarı kütüğüne plaketini çaktı.

Okul ikincisi Tuba Çakmak ve üçüncüsü Ezgi Ertop'a protokol tarafından plaketleri verildi.

Müzik ve dans gösterilerinin ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verilerek pilav ikramı yapıldı.

Öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.

-Anaokulu öğrencilerinden internet gençliğine mesaj-

Dr. Leman Başarı Anaokulu'nda yıl sonu etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte internet dili kullanımının yaygınlaşması ve günlük konuşmalarda yer edinen yabancı kelime kullanımını eleştiren 6 yaş grubu öğrencileri "Anadilsiz Kalırsam" adlı gösteriyi sundu.

Açılış konuşmasını Okul Müdürü Ömer Arslan'ın yaptığı gösteride öğrenciler, Türkçe konuşmalara giren yabancı kelimelere tepkilerini gösterdi.

Etkinliğe, Biga Kaymakamı Fatih Genel, İlçe Milli Müdürü Burhan Avlanır, İş adamı Dr. Tevfik Başarı ve eşi Dr. Leman Başarı, okul müdürleri, öğretmen ve veliler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: