Biga'dan Kısa Kısa

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çanakkale Koordinatörlüğü yetkilileri, Biga İş Adamları Derneğini (BİAD) ziyaret etti.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu yetkilileri, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’yı ziyaret etti. Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Bakan Yazıcı'ya Karabiga Liman Tesisleri ön çalışma taslağını sundu. Bakan Yazıcı projeyle ilgileneceklerini söyledi. Bakan Yazıcı’yı 20-22 Eylül'de yapılacak Biga 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile Biga 8. Ticaret ve Sanayi Festivali’ne davet eden Doğan, görüşme sırasında Bigalı sanayici, tüccar, esnaf ve çiftçilerin beklentilerini dile getirdi. Biga’nın konumu itibariyle çok önemli bir yerde olduğuna işaret eden Yazıcı, "Biga’da işsizlik sorununun olmaması büyük oranda İÇDAŞ ve DOĞTAŞ sayesinde. Tarımsal ürünler çok önemli. Pazar alanı çok geniş. Artık organik ürünler tercih ediliyor. Bizim gündemimizde hep siz, üretenler var. Birlik ve beraberliğimiz en büyük zenginliğimizdir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: