Biga'dan Kısa Kısa

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi Bilimler Fakültesinde (İİBF) fotoğraf konusunda söyleşi düzenlendi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi fotoğraf konusunda söyleşi düzenlendi. Fakültenin Fotoğraf Topluluğu tarafından düzenlenen söyleşiye konuşmacı olarak fotoğraf sanatçıları Ahmet Kirazoğlu, Uğur Şakoğlu, Oya Türkeri, Bora Çınar, İbrahim Aksu katıldı. Kirazoğlu ve Türkeri kuş fotoğrafçılığı hakkında bilgi verdi. Kirazoğlu, kuş sevdasının 3 yıldır sürdüğünü belirterek, "Son nefesime kadar elimden geldiğince fotoğraf çekmeye çalışacağım" dedi. Aksu, bulutlar ve gökyüzü, Çınar ise siyah beyaz fotoğraf çekimlerini anlattı. Şakoğlu, fotoğrafçılığa başladığı ilk yıllarda çektiği fotoğraflar ile daha sonraki yıllarda çekimini yaptığı fotoğraflar arasındaki farkları izleyenlerle paylaştı. Söyleşi sonunda Kirazoğlu, kuş fotoğraflarını imzalayıp, öğrencilere hediye etti. - Motivasyon ve sınav kaygısı semineri Biga ilçesinde, motivasyon ve sınav kaygısı semineri düzenlendi. Eğitim uzmanı Dilek Ceylan, Biga Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından organize edilen seminerde yaptığı konuşmada, öğrencilere üniversite yolculuğunda başarının sırlarını anlattı, hedef koymaları yönünde önerilerde bulundu. Öğrencilere kendilerine uygun meslek seçerek geleceklerini şekillendirmeleri konusunda öğüt veren Ceylan, "Gönlünüzden geçen mesleği hedef koyun. Hedefiniz varsa soruları çözer, ders çalışırsınız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz