Biga'dan Öğretmenler, Dünya Forumuna Katılıyor

Biga ilçesinden bir grup öğretmen, "Yeniden Yeni Projesi" ile 11-14 Mart'ta İspanya'nın Barcelona kentinde gerçekleştirilecek dünya forumuna katılacak.

Biga ilçesinden bir grup öğretmen, "Yeniden Yeni Projesi" ile 11-14 Mart'ta İspanya'nın Barcelona kentinde gerçekleştirilecek dünya forumuna katılacak. İstanbul Teknik Üniversitesi ve Microsoft firmasının 4-5 Ekim 2013'te düzenlediği yenilikçi öğretmenler forumuna, "Yeniden Yeni" adlı projeyle katılıp içeriğin kalitesi kategorisinde Türkiye birincisi olan Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu, Orta Doğu Asya ve Afrika Forumunda Türkiye’yi temsil ederek ilk 20 proje arasına girdi. Okul Müdürü Gül Kocalar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Teknoloji Tasarım Öğretmeni Şule Yıldızoğlu, Beden Eğitimi Öğretmeni Zübeyde Darcan, Görsel Sanatlar Öğretmeni Ali Murat Öztürk ile forumda ülkeyi temsil etmek ve büyük bir başarıya imza atmak için çalıştıklarını söyledi. Kocalar, "Bu güzel sonuç üzerine 11-14 Mart'ta yine ülkemizi, Orta Asya ve Afrika Bölgesini Global Forumda temsil etmek üzere İspanya'nın Barcelona kentinde gerçekleştirilecek foruma katılacağız" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: