Bigadiçlilerden Erdoğan'a Sevgi Seli

Balıkesir temaslarına devam eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Bigadiç ilçesinde vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.Balıkesir’in...

Balıkesir temaslarına devam eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Bigadiç ilçesinde vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde toplu açılışlar yapıp halka hitap eden Erdoğan, daha sonra halkın arasına karıştı. Erdoğan mitingin ardından çocuklarla fotoğraf çektirdi. Elini öpen çocuklara oyuncak ve diş macunu dağıtan Erdoğan, daha sonra yürüyerek kaymakamlığa gitti. Yaklaşık 500 metrelik yolu yürüyen Erdoğan’a vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan, Ziraat Bankası’nın önünden geçerken görevliye tarım kredisine talep olup olmadığını sordu.

Reklam
Reklam

İlçe merkezinde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve kızı Sümeyye Erdoğan’la beraber yürüyen Erdoğan’ın elini öpmek isteyen vatandaşlar, izdihama sebep oldu. Korumalar ve trafik ekipleri izdihamı engellemek için büyük çaba sarf etti. Kadınlar ise Sümeyye Erdoğan’a sarılıp sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan aşırı izdiham sebebiyle ancak yarım saatte kaymakamlığa ulaşabildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz