Bigadiç'te Ev Yangını

Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı Kızılçukur köyünde çıkan yangın ucuz atlatıldı. Korku ve paniğe yol açan...

Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı Kızılçukur köyünde çıkan yangın ucuz atlatıldı. Korku ve paniğe yol açan yangında 3 ev, 3 ambar ve 1 samanlık tamamen yandı.

Edinilen bilgiye göre, Bigadiç Kızılçukur köyünde saat 11.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Köylülerin müdahale ettiği yangında alevlere teslim olan 3 ev ile 3 ambar ve 1 samanlığın tamamen yandığı bildirildi. Köyde korku ve paniğe yol açan yangına Bigadiç Belediye İtfaiyesi, Bigadiç Bor İşletmesine ait itfaiye ekipleri ile Bigadiç Orman İşletmeye ait arazözler müdahale etti. Yaklaşık 2 saat içinde tamamen kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken yaralanan da olmadı. Çevre emniyeti alan jandarma olay yerine kimseyi yaklaştırmazken meraklı kalabalık ekiplere zor anlar yaşattı. Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: