Biga'lı Kadınlara "finans Okur Yazarlık" Eğitimi Verildi

ÇANAKKALE (A.A) - Biga'lı kadınlara "finans okur yazarlık" eğitimi verildi.

ÇANAKKALE (A.A) - Biga'lı kadınlara "finans okur yazarlık" eğitimi verildi.

Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) ile Biga Kadın Çevre, Kültür ve İşletme Kooperatifi (BİKAD) tarafından 2 gün verilen eğitim 6 oturumdan oluştu. Eğitimi başarıyla tamamlayan kadınlara sertifikaları dağıtıldı.

Eğitimci Sevil Pekerden, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, finans sisteminin dışında kalmanın imkansız bir durum olduğunu belirterek, "Özellikle dar gelirli kadınlarımızın yoksullukla mücadelede ne kadar sıkıntı yaşadıklarını biliyoruz. Kendi işlerini kuran kadınlarımızın da ekonomilerini dengelemek için ne kadar çok mücadele ettiklerini görüyoruz. Bu gibi konularda kadın bakış açısını geliştirmek, onlara katkı verebilmek için eğitim programlarımızı önümüzdeki günlerde de sürdüreceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Serten Akkaya / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: