Biga'nın "En Güzel" 3. Laboratuvarı Ve Atölyesi Seçildi

ÇANAKKALE (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce, Çanakkale ve ilçelerinde ilköğretim okulları arasında 13 dalda düzenlenen "En"ler yarışmasında, Biga Sağlık

ÇANAKKALE (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce, Çanakkale ve ilçelerinde ilköğretim okulları arasında 13 dalda düzenlenen "En"ler yarışmasında, Biga Sağlık Meslek Lisesi, en güzel laboratuvar ve atölye kategorisinde üçüncü oldu.

Okul Müdürü Meryem Canakay, yaptığı açıklamada, bir yıl içerisinde okulun laboratuvar ve atölye bölümünün yenilendiğini söyledi.

Bakanlığın gönderdiği 10 bin liralık malzeme desteği ve okul aile birliğinin katkılarıyla hasta yatakları, taşıma sedyeleri ve eğitim maketlerinin yenilendiğini belirten Canakay, "Değişen teknolojik şartlara uygun hale getirilen laboratuvar ve atölyemizde uygulamalı dersleri verdik. Ayrıca, yıl içerisinde 2 kez halka yönelik, hasta ve yaşlı bakım ile ilk yardım kurslarını açtık. Kurslara katılan 18 kişi belge almaya hak kazandı" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Serten Akkaya / Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: