BİK Zonguldak Şube Müdürü Topaloğlu:

Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürü Özgür Topaloğlu, okuyucu kitlesinin artmasıyla birlikte gazetelerin içeriklerine daha çok özen göstermesi gerektiğini

Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak Şube Müdürü Özgür Topaloğlu, okuyucu kitlesinin artmasıyla birlikte gazetelerin içeriklerine daha çok özen göstermesi gerektiğini bildirdi.

Topaloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, eskiden kahvehanelere "kıraathane" denildiğini belirterek, "Kıraat"ın okumak, "hane"nin de ev demek olduğunu ifade etti.

Zonguldak'taki kahvehanelerde demli çaylar içilirken, kitap, dergi ve gazetelerin okunması gerektiğini aktaran Topaloğlu, şunları kaydetti:

"Ulusal ve yerel gündemi insanlar kendileri okuyarak takip etsinler. Okuyucu kitlesinin artmasıyla birlikte gazetelerin içeriklerine daha çok özen göstermesi gerekir. Okuyucuların gazetelerde aradığını bulabilmesi, sokağındaki, mahallesindeki sorunları gazete sayfalarında görebilmesi ve sesinin duyurulduğuna inanması gerekiyor. Gazetelerin kalite noktasında, fotoğraf ve sayfa düzenlerine dikkat etmeleri, içerikte halkın tasvip etmeyeceği şeylerden uzak durarak halktan haberlere yer vermeleri de önemlidir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: