Bikinili Eylemciye Tepki

Taksim Meydanı’ndaki “Duran Adamlar”ın yanına bikini ile gelen kadına, yoldan geçen bir başka kadın tepki...

Taksim Meydanı’ndaki “Duran Adamlar”ın yanına bikini ile gelen kadına, yoldan geçen bir başka kadın tepki gösterdi.

Taksim Meydanı’nda günlerdir eylemlerini sürdüren “Duran Adamlar”ın yanına bu kez ilginç bir eylemci geldi. “Duran Adamlar”ın yanına bikini ile gelerek dans etmeye başlayan kadına, yoldan geçen bir başka kadın tepki gösterdi. İki kadının arasında kısa süren tartışmaya vatandaşlar da katıldı.

Yaşlı kadın, “Ben Atatürk’ü seviyorum bunun neyini çekiyorsunuz? Görmüyor musunuz halini? Ben de Atatürk’ü seven kişiyim” dedi. Yaşanan tartışmanın ardından vatandaşların “Seni kim gönderdi?” demesi üzerine yaşlı kadın, “Beni buraya hiç kimse göndermedi. Ben Şirinevler’de oturuyorum. Eğer beni buraya birisi gönderdiyse ben burada kendimi asarım” dedi.

Reklam
Reklam

Süren tartışmalar süren olay yerine gelen sivil polisler yaşlı kadını güçlükle sakinleştirerek olay yerinden uzaklaştırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz