Bilal Hacıoğulları'ndan hastanelere ziyaret

Siyaset Bilimi Uzmanı Dr. Bilal Hacıoğulları, Bayramın 1. gününde Elazığ Eğitim Araştırma Hastanesi ve Harput Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Siyaset Bilimi Uzmanı Dr. Bilal Hacıoğulları Bayramın 1. gününde Elazığ Eğitim Araştırma Hastanesi ve Harput Devlet Hastanesini ziyaret ederek, hastaların ve sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Bayramı hastanede geçirmek zorunda kalan hasta ve hasta yakınları ile tek tek ilgilenen Hacıoğulları, görevi başında bulunan sağlık çalışanlarıyla bayramlaşarak çiçek ve şeker ikramında bulundu.

Ayrıca hastanede bulunan çocuklarla da sohbet eden Elazığ Belediye Başkan aday adayı Bilal Hacıoğulları, çocuklara bayram harçlığı dağıttı.

Reklam
Reklam

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Hacıoğulları, Elazığlıların bayramını kutlayarak, bayramın hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Ajans23 / Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: