Bilardo Turnuvası Sona Erdi

Türkiye Bilardo Federasyonuna bağlı olarak Kırklareli İl Temsilciliği tarafından yapılan Bilardo Kırklareli İl birinciliği yarışması...

Türkiye Bilardo Federasyonuna bağlı olarak Kırklareli İl Temsilciliği tarafından yapılan Bilardo Kırklareli İl birinciliği yarışması yapıldı.

15-20 Ocak tarihlerinde Türkiye Bilardo Federasyona bağlı Diamond Bilardo Salonunda, 36 lisanslı sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada Gökhan Cesur birinciliği, Dursun Mortagan ikinciliği, Abdülkadir Var ise üçüncülüğü elde etti.

KırklareliBilardo İl Temsilcisi Üzeyir Onur Koçtürk keyifli ve bir o kadar çekişmeli bir turnuva olduğunu belirterek;

“Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Yıldız müsabakaları bizzat takip eti. Kendisine bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum. Bu sene düzenlenen İl birinciliğini 36 sporcu ile gerçekleştirdik” dedi.

Reklam
Reklam

Koçtürk, geçen seneye göre bu sene 9 kişinin müsabakalara katılarak arttığını, daha önce Türkiye Şampiyonasına 5 sporcu ile katıldıklarını fakat bu sene bu sporcu sayısı ile daha fazla sporcunun Türkiye Şampiyonasına yönlendirebilme temennisinde bulunduklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: