Bilbordlar esnafı da vuruyor

Esnaf dükkanlarını kapatacak şekilde konan bilbordlar büyük tepkiye neden oluyor.

Mersin’de gelişi güzel cadde kenarlarına dikilen bilbordlar esnafında tepkisini çekiyor. Özellikle sadece tabelalarında tanıtım yapma imkanı bulan esnafların bilbordların gazabına uğrayarak görünmez olmalarıysa anlaşılır gibi değil.

Miş Miş Kuru Yemiş te bu dükkanlardan birisi. Gazetemize konuşan işletmecisi, “Bu kadar da olmaz. Hem karşıdan hem de dükkanımın önünde koyulacak bilbordtlardan adeta görünmez olduk. Bizim tek tanıtım aracımız astığımız işletmemizin ismi dahi görünmüyor. Konuyu belediye başkanımıza götürdük. Mezitli turizme dönük bir ilçe ama her yer bilbordlardan geçilmiyor. Bizler gibi küçük esnaflar çaresiz yetkililerden duyarlılık beklemektedir. Mersin’in kent merkezi bu bilbordlardan dolmuş taşmış adeta. Bu herşeyden önce bir çevre kirliliği bir görüntü kirliliğidir. Yetkilileri göreve davet ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Haber- Foto Vatandaş Gazetesi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: