Bilecik Balahatun Anaokulu'nda "deney Şenliği"

Bilecik Balahatun Anaokulu öğrencileri "deney şenliği" adı altında bir program düzenledi.

Bilecik Balahatun Anaokulu öğrencileri "deney şenliği" adı altında bir program düzenledi.

Balahatun Anaokulu'nda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte çocuklara küçük yaştan itibaren bilim eğitimi verilmesinin ve çocukların yaratıcı güçlerini geliştirebilmelerinin amaçlandığı bildirildi.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, yaptığı konuşmada, anne ve babaların tüm eğitim süreçlerinde çocuklarının yanında olmalarının çok önemli olduğunu vurguladı.

Eğitimde aile desteğinin önemini dile getiren Şişman, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Yavrularımızı nasıl yetiştirirsek, hayatta karşımıza öyle çıkacaktır. Nasıl ki, başarı hepimizin eseri ise, başarısızlık da hepimizin eseridir. Dolayısıyla yavrularımızın, öncelikle iyi insan olarak yetiştirilmeleri, karşısındakinin hakkına saygı duyan, empati kurabilen insan olarak yetiştirilmeleri çok önemlidir."

Balahatun Anaokulu Müdür Vekili Hesna Özhan ise programı hazırlayan ve izlemeye gelen tüm ailelere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, öğrencilerin hazırladığı tanıtım filmi gösterimi yapıldı. "Arılar Sınıfı" öğrencilerinin yaptığı "Rüzgarın gücü, yanardağ patlaması" deneyleri ve hazırlanan koro gösterileri aileler tarafından ilgiyle izlendi.

Muhabir: Mesut Tankulu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: