Bilecik Baro Başkanı Avukat Halime Aynur’a Ziyaret

Ak Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili...

Ak Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Dr Fahrettin Poyraz’ın Danışmanı Murat San, Av Kadir Bayrak, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Çelik ve AK Parti Teşkilat Sorumlu Nevzat Taşkesen, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Bilecik Baro Başkanı Avukat Halime Aynur’u ziyaret etti.

Avukatlar Günü nedeniyle yapılan ziyarette, avukatlığın önemli bir meslek olduğu dile getirilerek Bilecik Baro Başkanı Avukat Halime Aynur’un ve Bilecik il genelinde görev yapan tüm avukatların avukatlar günü kutlandı. Ziyarette ayrıca, hukuk devletinin temel ilkelerinden olan savunma işlevini yerine getiren avukatların, hakların alınıp korunmasında, dolayısıyla adaletin tecellisinde müstesna bir görev üstlendikleri, vatandaşların devlete olan güvenlerinin pekiştirilmesi anlamında da önemli bir sorumluluğa sahip oldukları vurgulandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: