Bilecik Belediye Başkanı Yağcı:

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, bugüne kadar, insan odaklı hizmet anlayışıyla birçok güzel çalışmaya imza attıklarını söyledi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, bugüne kadar, insan odaklı hizmet anlayışıyla birçok güzel çalışmaya imza attıklarını söyledi. Yağcı, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, Bilecik'i yenilemenin yanında, kentin tarihi misyonunu da göz önüne alarak, birçok önemli projeyi birlikte gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Göreve geldiklerinde şehir için yapılması gerekenleri bir plan dahilinde ele aldıklarını dile getiren Yağcı, şöyle konuştu: "Öncelikli olarak altyapı, yol ve su sıkıntısını giderdik. Yaptığımız çalışmalarla, Türkiye'deki çoğu şehirden daha iyi ve sağlam olan bir alt yapıyı meydana getirdik. Bilecik'in yıllardır hayalini kurduğu memba suyu kalitesinde bir suyu vatandaşlarımıza sunduk. Bilecik'i doğalgazla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimizin sosyal anlamdaki kalitesini arttıracak eserlerden olan, Bilecik Belediyesi Buz Pisti, Hamsu Vadisi Projesi, Pelitözü Gölpark Açık Hava Tiyatrosu, Kayı Plaza, Karasu Vadisi Projesi, Su Eğlence Dünyası, kapalı spor salonu, alt ve üst geçitleri hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Bugüne kadar insan odaklı hizmet anlayışıyla birçok güzel çalışmaya imza attık. Yeni dönemdeki hedefimiz Bilecik'i Türkiye ve dünyaya tanıtmaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: