Bilecik Belediye Başkanı Yağcı, UDEP Çalışmalarını Inceledi

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ulaşılabilirlik Destek Projesi (UDEP) çalışmalarını yerinde inceledi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ulaşılabilirlik Destek Projesi çalışmalarını yerinde inceledi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yağcı'nın, şehir merkezinde devam edep UDEP çalışmalarını yerinde inceleyip, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Türkiye'de, 7 ilde pilot uygulama olarak başlatılan çalışmaların Bilecik'te de büyük bir hızla devam ettiğini belirten Yağcı, çalışmalarda, vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve rahatsız olmamasına dikkat ettiklerini dile getirdi. Belediye, esnaf ve vatandaşların ortak gayret ve fedakarlığıyla, çalışmaların tamamlanması halinde, kentin çehresinin çok güzel bir görünüme kavuşacağını ifade eden Yağcı, şunları kaydetti: "UDEP çalışmalarıyla Bilecik'teki engelleri aşmaya devam ediyoruz. Çalışma önemli ve uygulanması oldukça zor bir proje olduğu için esnaf ve vatandaşlarımızı rahatsız etmemeye çalışıyoruz. Bu konuda esnaf ve vatandaşlarımızın da gerekli destek ve fedakarlığı göstermeleri, projenin kısa süre içinde bitmesinde etkili olacaktır. Çünkü yapılan çalışma, bütün Bilecikliler'in faydasına olacak bir projedir. Çalışmalar bittiği zaman, gerek kaldırımlar gerekse kurumlarımızın girişleri engelliler ve yaşlılara uygun hale gelecektir." Öte yandan kısa bir süre sonra hizmete girecek Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kongre ve Kültür Merkezi'nin, çevre düzenlemeleri çalışmalarını da inceleyen Yağcı'nın, çalışanlardan bilgi aldığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: