Bilecik Belediye Başkanı Yeni Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Eyüp Özüdoğru’ya ''Hayırlı olsun'' ziyaretinde...

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Eyüp Özüdoğru’ya ''Hayırlı olsun'' ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretinde yaptığı konuşmada, Bilecik'in sulh ve sükûnun hâkim olduğu, geçmişi ve bugünkü yaşantısı ile örnek teşkil edebilecek, güzel bir şehir olduğunu belirterek, Bilecik'in ayrıca doğanın ve yeşilliğin tüm güzelliklerini sergileyen şirin bir yerleşim yeri olduğunu kaydetti.

Bilecik'te bütün protokol üyeleri olarak birlikte uyum içerisinde çalışmalar yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Sizlerle birlikte başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. El birlik içerisinde çalışmaya hazırız. Yeni görevinizin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Bilecik’te çok güzel bir çalışma ortamı var. Çalışan ve diyalogları güzel olan bir ekibi var. Bilecik huzurlu ve güvenli bir şehirdir. Huzur ve sükûnun güzel olduğu bir yerdir” dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Özüdoğru’ya üzerinde, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” yazılı tabak hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: