Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulu Başladı

Bilecik Belediyesi'nin çeşitli branşlarda düzenlediği Yaz Spor Okulu başladı.

Bilecik Belediyesi'nin çeşitli branşlarda düzenlediği Yaz Spor Okulu başladı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Yaz Spor Okulunun başlaması dolayısıyla Belediye Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantıda, geleceğin teminatı çocuklar için yararlı çalışmalar yapmaya çalıştıklarını bildirdi.

Görevine başladığı 2004 yılından itibaren "Her şey Bilecik için" ve "Her şey insanımız için", "Her şey çocuklarımız ve geleceğimiz için" diyerek, bu anlayışla önemli mesafe aldıklarını belirten Yağcı, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Bilecik'te spor alanında önemli hizmetlere imza attık. Gözünüz gibi baktığınız çocuklarınızı yaz tatili döneminde bizlere ve hocalarına emanet ediyorsunuz. Bilecik'te 6 olan çocuk parkı sayısını 68'e çıkardık. Mahallelerimize 15 açık spor kompleksi yaptık. Her ilköğretim okuluna bir çocuk parkı yaptık. Tüm okul bahçelerimize sıcak asfalt yaptık. Böylece onları sağlıklı ortamlara kavuşturduk.

Yaz mevsimi süresince 370 çocuğa spor hizmeti vereceğiz. Çocuklarımıza yüzmeyi en iyi, en sağlıklı ve güvenli biçimde öğretebilmek için Su Eğlence Parkını hizmete açtık. Gerçekten Bilecik'e yakışır bir proje oldu. Aynı anda 250-300 kişiye hizmet verebilecek bölgenin en büyük su eğlence spor kompleksi oldu."

Yağcı, spor faaliyetlerine katılacak öğrencilerin, duraklardan özel servis aracıyla alınıp faaliyet bitiminden yeniden evlerine bırakılacağını ifade etti.

Türkiye'de sadece iki belediyede olan ve üçüncüsü Bilecik'e kazandırılan çocuk sinemasının önemli bir çalışma olduğuna işaret eden Yağcı, günün belli saatlerinde çocuklara sinema hizmetinin ücretsiz verildiğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mehmet Candikmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: