Bilecik devlet hastanesinde rezalet

Bilecik’te havaların soğuması nedeniyle hastalanan vatandaşlar,hastaneye gitmek zorundadır.Fakat hastaneye gitmekle iş bitmiyor!

Bilecik’te havaların soğuması nedeniyle hastalanan vatandaşlar,hastaneye gitmek zorundadır.Fakat hastaneye gitmekle iş bitmiyor!

Muayene olmaları gerekmektedir,ancak onları hastalandıkları alanda muayene edecek doktor bulunmamaktadır.

Bronşit sorunuyla acile giden hastaya da,grip için giden hastaya da,kalp damar rahatsızlıkları için giden hastaya da tek doktorun ilgilenildiği bilgisini aldık.

Acil servise bakan 2 doktorun tayini çıkması, diğer 2 doktorun ise istifa etmesi nedeniyle hastalar mağdur duruma düştüler.Dolayısıyla hastalara bakacak, ilgilenecek doktor Bilecik Devlet Hastanesi’nde bulunmuyor… Bu sebepten ;

Reklam
Reklam

Uzmanlar evlerinden çağırılarak ,mağdur hastalara bakmaları için acil servise yönlendirildiler. Bu duruma acilen son verilmesi gerekiyor,hastalar perişan ve şikayetçi… Biz ise Bilecik Sağlık Müdürü’nü göreve bekliyoruz.

BİLECİK OLAY HABER MUHABİRİ;NUREFŞAN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: