Bilecik Eğitim Derneği'nden Vali Vekili Deniz'e Ziyaret

Bilecik Eğitim Derneği Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Vali Vekili Süleyman Deniz'i makamında ziyaret etti.

Bilecik Eğitim Derneği Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Vali Vekili Süleyman Deniz'i makamında ziyaret etti.

Deniz, kabulünde, Tekelioğlu'nu "SBS destek kursu" projesinde kazanılan hibe desteğinden dolayı tebrik etti.

Derneğin Bilecik'teki sivil toplum örgütleri arasında faaliyetleriyle ve eğitime sağladığı katkılarla tanındığını ifade eden Tekelioğlu, sivil toplum örgütlerinin toplum sorunlarının çözümünde aktif rol oynamalarının gerekli olduğunu bildirdi.

Dernekler Müdürü Cemal Kaya da göreve başladığı günden bugüne faaliyet gösteren derneklerle iyi ilişkiler kurduklarını ve hibe başlığı duyurulduktan sonra derneklere yardımlar konusunda bilgi verildiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Tekelioğlu da İçişleri Bakanlığı Denekler Dairesi Başkanlığı'na dernek olarak 2 proje teklifi sunduklarını ve bunlardan birisinin kabul edildiğini anlatarak, "SBS hazırlık destek kursu" projesi bütçesinin 21 bin 459 lira, projeye bakanlık katkısının da 15 bin 124 lira olduğunu belirtti.

Muhabir: Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: