Bilecik, EMITT Fuarı'nda Tanıtılacak

Bilecik, bu yıl 17'ncisi düzenlenen EMITT Fuarı'nda tanıtılacak.

Bilecik, bu yıl 17'ncisi düzenlenen EMITT Fuarı'nda tanıtılacak.

Bilecik Kültür ve Turizm Müdürü Seyfettin Topsoy, yaptığı yazılı açıklamada, 17. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Bilecik'i tarihi mirasıyla, tabi ve doğal güzellikleriyle, sivil mimari örnekleriyle, kendine has tarım ürünleriyle ve sanayisiyle ile en iyi şekilde tanıtacaklarını kaydetti.

Fuarda, yerli ve yabancı ziyaretçilere ilçelerde üretilen ayva lokumu, nar lokumu, helva ve bozayı ikram edeceklerini belirten Topsoy, şunları ifade etti:

Reklam
Reklam

"Keşfedilmemiş güzelliklere sahip taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek olan, Kuruluş ve Kurtuluşun beşiği Şeyh Edebali, Ertuğrul Gazi ve ecdad diyarı, standımızda tanıtımımıza yönelik yayın, materyal ve el sanatları ürünleri ziyaretçilere promosyon olarak hediye edilecek. Ayrıca, Kınık çömlekçiliği canlı performansla sunumu yapılacak. Böylece Bilecik'i tanıtma imkanı bulacağız." dedi.

Muhabir: Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: