Bilecik Emniyet Müdürü Gökpınar, Emekliye Ayrıldı

Bilecik Emniyet Müdürü Emir Gökpınar, emekliye ayrıldı.

Bilecik Emniyet Müdürü Emir Gökpınar, emekliye ayrıldı.

Gökpınar, yaptığı yazılı açıklamada, 1979 yılında Polis Enstitüsü'nde başladığı mesleki yolculuğu sonlandırdığını ve yaş haddinden emekliye ayrıldığını bildirdi.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü görevine 15 Şubat 2012'de başladığını ve o günden bu yana personeliyle Bilecik halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten Gökpınar, şunları kaydetti:

"Görevimin başında bulunduğum yaklaşık 1 yılda, gerek il merkezi ve gerekse 7 ilçe polis sorumluluk bölgemizde halkımızın desteği ve özverili çalışmalarımız sonucu gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla ilimizin Türkiye genelindeki en huzurlu illerden biri olmasını sağladık. Bu başarılarımızda bizden destek ve yardımlarını esirgemeyen başta Valimiz Halil İbrahim Akpınar ve Adliye teşkilatımız olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla sivil toplum örgütlerine, basınımıza ve Bilecik halkına şükranlarımı sunuyorum. 1979'da Polis Enstitüsü'nde başladığım ve İzmir, Ağrı, Diyarbakır il emniyet müdürlükleri, Özel Harekat ile Strateji Geliştirme daireleri başkanlığı, Polis Teftiş Kurulu Başkanlığı, Kastamonu Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'nde devam ettiğim mesleki yolculuğumu, sıcak ve samimi insanlarımızın yaşadığı Bilecik'te sonlandırıp emekliye ayrılıyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: