Bilecik FEM'in son prova sınavına büyük ilgi

Bilecik FEM Dershanesi'nin düzenlediği son prova sınavına 600'e yakın öğrenci katıldı. Dershane Müdürü Onur Güngör,...

Bilecik FEM Dershanesi'nin düzenlediği son prova sınavına 600'e yakın öğrenci katıldı. Dershane Müdürü Onur Güngör, katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, YGS'de uygulanan kuralların bire bir uygulandığını ve öğrencilerin kaygısını yenmek için böyle bir sınav yaptıklarını söyledi.

Bilecik FEM Dershanesi'nin geleneksel olarak düzenlediği YGS Son Prova sınavı, bu yıl da büyük ilgi gördü. Bilecik Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu'nda düzenlenen sınava 600'e yakın öğrenci katıldı. Öğrenciler, YGS saatinde, üzerleri aranarak tek tek sınıflara alındı, cep telefonu, çanta ve saatleri alındı, sınav kuralları tek tek hatırlatıldı. Öğrenciler, sınıfta ter dökerken veliler de çocuklarının heyacanına ortak oldu.

Reklam
Reklam

Bilecik FEM Dersanesi Müdürü Onur Güngör, 1 Nisan'da yapılacak YGS'nin çok önemli olduğunu, bir çok öğrencinin sınav kaygısı nedeniyle başarısız olduğunu belirterek, "Biz de FEM Dersanesi olarak, öğrencilerimizin sınav kaygısını yenmek için 2 yıldır, sınavdan 1 hafta önce, son prova sınavı yapıyoruz. YGS'de uygulanan kuralları uygularayarak, öğrencilerin nasıl bir uygulamayla karşılaşacağını göstermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ilgisinden oldukça memnunuz. Bütün öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: