Bilecik Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde Görev Teslimi

Bilecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne atanan İbrahim Alparslan Dankaz, görevi Bilgin Aydın'dan devraldı.

Bilecik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne atanan İbrahim Alparslan Dankaz, görevi Bilgin Aydın'dan devraldı.

Kurum binasında gerçekleşen törende konuşan Dankaz, Bilecik'in tarım ve hayvancılık kenti olduğunu belirterek, "Turizm şehri olduğu kadar, tarım şehri de olan İzmir'den buraya tayin edildim. İzmir'in tarımını Bilecik'e getirmeye çalışacağım. Bilecik için güzel hizmetler ortaya koymaya gayret göstereceğim" dedi.

Aydın ise yaklaşık 6 yıldır Bilecik'te görev yaptığını belirterek, görev süresince Bilecik halkı ve çiftçisine yardımcı olmaya çalıştığını söyledi.

Reklam
Reklam

Bilecik için yaptıkları hizmetleri çoğu zaman basınla paylaştıklarını dile getiren Aydın, Dankaz'a yeni görevinde başarılar diledi.

-İbrahim Alparslan Dankaz -

1995 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü'nden mezun olan Dankaz, Şanlıurfa, Van ve Kırşehir İl Tarım Müdürlükleri ile Kırşehir Akpınar ve İzmir Kiraz İlçe Tarım Müdürlüğü görevlerini yaptı.

Muhabir: Mehmet Candikmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: