Bilecik Halk Eğitim Merkezi'nden, Bilecik TSO'ya Ziyaret

BİLECİK (AA) - Bilecik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Kutlu ve beraberindekiler, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

Bilecik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Kutlu ve beraberindekiler, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette, Kutlu, Bilecik TSO'nın sipariş ettiği el dokuması ürünleri teslim etti. Bilecik TSO yöneticilerinden Göksel Balcı ve Yüksel Gökçedağ'ın ev sahipliği yaptığı teslimde, dokuma ürünlerinin yaygınlaşması ve ürünlerin tanıtımı noktasında iş birliği yapılmasına ilişkin konular görüşüldü. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kurum bünyesinde verilen el dokuması kursu boyunca, 2 ay süren çalışmalarda 16 kursiyerin başarılı olduğunu ve eğitimler boyunca el dokumalarından çeşitli ürünler üretildi. Alan Şefi Nagihan Güneş eğitmenliğinde el dokuması olarak ilk defa, döner sermayeye üretim yapan kursiyerler, el emeği göz nuru çalışmalarını tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: