Bilecik Milli Eğitim Müdürü Şişman: -"İnsanımıza yapacağı bir şeyi 'yapma' demekle bir yere varamayız"

Bilecik Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, insanlara yapacağı bir işi "yapma" diyerek bir yere varılamayacağını söyledi.

Bilecik Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, insanlara yapacağı bir işi "yapma" diyerek bir yere varılamayacağını söyledi.

Şişman, Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Sergi Salonu'nda izlenime sunduğu yağlı boya resim sergisinin açılışında, insanların doğru konularla meşgul edilmesi gerektiğini kaydetti.

İyinin, doğrunun 180 kere de olsa bıkmadan, usanmadan tekrar edilmesi gerektiğini ifade eden Şişman, "Böyle yapacaksınız ki doğrular toplum tarafından benimsensin. Bunun başka yolu yok. İnsanımıza yapacağı bir şeyi 'yapma' demekle bir yere varamayız. İnşallah açılan sergilerle, yaptığımız tekrarlarla toplumun dikkatini çekeriz ve halk da bu sergileri izlemeye gelir" dedi.

Reklam
Reklam

Şişman, konuşmasının ardından 4 gün açık kalacak sergiyi gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: