Bilecik Şehir Mezarlığı Girişine Otopark Ve Fidan Dikimi

Bilecik Belediye Başkanlığı Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından Şehir Mezarlığı girişine otopark düzenlemesi yapılarak fidan dikildi.Konuyla ilgili...

Bilecik Belediye Başkanlığı Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından Şehir Mezarlığı girişine otopark düzenlemesi yapılarak fidan dikildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mezarlıklar Müdürü Cengiz Toklucu, kentteki bütün mezarlıklarda hem fiziki anlamda hem de kültürel ve sosyal alanlarda güzel çalışmalar yaptıklarını belirtti. Toklucu “Mezarlıklar Müdürlüğü olarak vatandaşların rahat bir şekilde mezarlık ziyaretini gerçekleştirebilmesi için mezarlık girişine geniş bir otopark düzenlemesi gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız buralara araçlarını rahatlıkla park edip, yakınlarının mezarlarını ziyaret edebilecekler. Ayrıca buradaki toprak kaymalarını önlemek ve mezarlık girişini güzelleştirmek amacıyla çam fidanı dikiyoruz. Mezarlık içinde de çiçek dikme ve güzelleştirme çalışmalarımız sürüyor zaten. Dikmiş olduğumuz fidanlar ile burada güzel bir görüntü oluşacak. Çevremize saygı ve doğaya sahip çıkma adına başarılı bir çalışma yaptığımız için mutluyuz'' dedi.

Reklam
Reklam

Toklucu, Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın 'Doğumdan ölüme kadar bütün insanlarımız, hizmetin en iyisine layıktır' düşüncesi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: