Bilecik Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu MAFETYA'da 3 bronz madalya aldı

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu, 7. Ulusal Matematik Fen ve Teknoloji Yarışması (MAFETYA)'nda 3...

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu, 7. Ulusal Matematik Fen ve Teknoloji Yarışması (MAFETYA)'nda 3 bronz madalya aldı.

Yamanlar Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen 7. MAFETYA yarışmasında, 71 ilden 2 bin 876 öğrenci İzmir’de buluştu. MAFETYA’da 35 test sorusu (20 Matematik, 15 Fen ve Teknoloji) için 150 dakika sınav veren öğrenciler, her kategori için 5 altın, 10 gümüş, 15 bronz ve 6’şar jüri özel ödülüne layık görüldü.

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu Müdürü Muzaffer Bozkurt, “Öğrencilerimiz, yıl içerisindeki gayretli ve azimli çalışmalarının sonucu olarak ülke çapındaki bu olimpiyat yarışmasında 3 bronz madalya alarak, Bilecik ilimizin gururu oldular. Matematik ve Fen alanında daha güzel başarılara da imza atacağımızı ümit ediyor, başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Yamanlar Koleji Spor Salonu’nda yapılan ödül törenine; İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Rıfat Said, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik, Şifa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Erdoğan, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Dekanı Prof. Dr. Serdar Özçelik, kaymakamlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yarışmada, 8. sınıflarda Berk Şahan ve Mert Şahan bronz madalya, 6. sınıflarda Zekeriya Acılar bronz madalya aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: