Bilecik TSO'dan Iş Dünyasına Ziyaret

BİLECİK (AA) - Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun, kentte faaliyet gösteren tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun, kentte faaliyet gösteren tekstil fabrikasını ziyaret etti. Bilecik TSO'dan yapılan açıklamada, TSO Başkanı Uzun ve Başkan Yardımcısı Osman Keleş ile yönetim kurulu üyesi Göksel Balcı'nın, Bilecik 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Akbel tekstil fabrikasını ziyaret ettiği, fabrika müdürü Burhan Yağcı'dan üretim hakkında bilgi aldığı kaydedildi. Ziyarette Uzun, faaliyette bulunmayan diğer bölümlerinde faaliyete geçmesiyle kentin ekonomisine ve sosyal boyutuna katkı sağlayacağını belirterek, Bilecik TSO olarak gerekli desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: