Bilecik Vali Yardımcısı Kayhan: "Çalışma hayatıylailgili iş ve işlemler Bilecik Çalışma ve İş KurumuMüdürlüğü tarafından yürütülecek"

Bilecik Vali Yardımcısı Hasan Kayhan, çalışma hayatıyla ilgili iş ve işlemlerin Bilecik Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünce yürütüleceğini bildirdi.

Bilecik Vali Yardımcısı Hasan Kayhan, çalışma hayatıyla ilgili iş ve işlemlerin Bilecik Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünce yürütüleceğini bildirdi.

Kayhan, yaptığı yazılı açıklamada, kanun hükmündeki kararname ile kapatılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bölge müdürlüklerinin Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğüne devredildiğini belirterek, bölge müdürlüklerinde gerçekleştirilen işlemlerin 81 ilin müdürlüğünce yürütüleceğini kaydetti.

Eskişehir Bölge Müdürlüğünce yürütülen iş ve işlemlerin Bilecik Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünce yürütüleceğini ifade eden Kayhan, şunları bildirdi:

Reklam
Reklam

"Çalışma hayatıyla ilgili iş ve işlemler Bilecik Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından yürütülecek. 21 bölge, bir şube müdürlüğüyle hizmet veren bölge müdürlükleri yerine işçi ve işverenlerimizin çalışma hayatı ile ilgili tüm iş ve işlemlerin 81 il müdürlüğünce yürütülecek olması zaman, yer ve mekan açısından ulaşılabilirlik konusunda büyük kolaylık sağlayacak olup verilen hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde sunulmasını sağlanacaktır. Verilen hizmetin hızlı ve kaliteli olması işçi ve işverenlerimizin müşteri memnuniyetini artıracak ve kurumla ilgili işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebileceklerdir. Çalışma ve iş hayatında büyük bir öneme sahip olan kurumumuz bundan sonraki süreçte işçi ve işverenlerimizin yanında ve yardımcısı olacaktır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: