Bilecik’in Kültür Ve Turizmi Konuşuldu

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Bilecik Kültür ve Turizm Özel İhtisas Komisyonu üyeleri bir...

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Bilecik Kültür ve Turizm Özel İhtisas Komisyonu üyeleri bir araya gelerek, Bilecik’in kültür ve turizm alanında yapması gerekenleri konuştu.

Bilecik İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi salonunda yapılan toplantıda, Bilecik’in kültür ve turizm potansiyeli, bu potansiyelin nasıl harekete geçirileceği ve turizm sektörünün gelişmesi için neler yapılacağı konuşuldu. Yapılan toplantı sonrasında alınan kararlar bir rapor haline getirilecek ve bu rapor BEBKA’nın hazırlayacağı Bölge Planı'nda yer alacak.

Reklam
Reklam

Bilecik’in turizm sektörünün gelişmesi için büyük önem taşıyan bu toplantıya, BEBKA yetkililerinin yanısıra, Bilecik Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Kocabıçak, Söğüt Belediyesi’nden İsmail Özkan, Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Nesir Aydın, Bilecik Şeyh Edebali Derneği Başkanı Salim Yaşar, Edebali Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı Arif Durmuş, Söğüt Namlı Otel’den Kaan Erdin ve Bilal Ayvaz ile diğer görevliler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: