Bilecik'te, 112 Acil Servis İstasyonu Açılışı

Bilecik'te, Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 112 Acil Servis İstasyonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bilecik'te, Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 112 Acil Servis İstasyonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Bilecik halkı için diğer alanlarda olduğu gibi sağlıkta da kaliteyi arttırdıklarını söyledi.

Sağlık Bakanlığı'nın sağlık alanında birçok güzel çalışmalar ortaya koyduğunu ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:

"Biz de yerel yönetimler olarak sağlık alanından üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bilecik'te diğer hizmetlerin yanı sıra sağlık alanındaki çalışmalara da önem veriyoruz. Hizmete açtığımız 112 Acil Servis İstasyonu sayesinde vatandaşlarımız en ufak rahatsızlıklarında buraya gelip, hizmet alabilecek. Bu hizmet noktalarını farklı zamanlarda kent halkının hizmetine sunacağız. Amacımız, her sokakta olmasa da tüm mahallelerimize sağlık personelimizin anında müdahale edebilmesini sağlamaktır. Bilecik'e 112 Acil Sağlık Servis İstasyonu'nun kazandırılmasına katkı sağlayan Ferşat Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oktay Ferşat'a teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Dr. Ferşat ise Sağlık Bakanlığı'nın desteğiyle yaklaşık 40 ilde yürüttükleri projelerin devam ettiğini ve 250 ayrı noktada devam etmekte olan istasyonların 70'inin bitirildiğini kaydetti.

Bilecik'te 11, 112 Acil Servis istasyonu planlandığını dile getiren Dr. Ferşat, sağlık istasyonlarından 2'sinin bitmek üzere olduğunu bildirdi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Dr. Ferşat, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Ali Fidan ve daire müdürleri ile vatandaşların katıldığı açılışta, Yağcı, Dr. Ferşat'a teşekkür plaketi verdi.

Muhabir: Mesut Tankulu / Mehmet Candikmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz