Bilecik'te Anaokulu Öğrencilerinden Sergi

Bilecik Bahçelievler Anaokulu öğrencileri tarafından el ürünleri sergisi açıldı.

Bilecik Bahçelievler Anaokulu öğrencileri tarafından el ürünleri sergisi açıldı.

Güzel Sanatlar Galerisi'ndeki serginin açılışına, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seyfettin Topsoy, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile veliler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Şişman, yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitimin, dünyada ve Türkiye'de olmazsa olmaz bir eğitim olduğunu belirterek, okul öncesi eğitimin, çocukların gelişimlerinin en yoğun olduğu 3, 4 ve 5 yaş grubunda ilköğretime hazırlık eğitimi faaliyeti olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Okul öncesi eğitim oranının Bilecik'te yüzde 91 olduğunu anlatan Şişman, "Hedefimiz bunu yüzde yüze çıkarmaktır. Öğrencilerimizin el becerileri ve ufukları son derece gelişmiş, bu aynı zamanda zihin gelişimine katkı sağlayacak bir çalışmadır" dedi.

Öğrencilerin el becerileriyle yaptığı ürünlerin bulunduğu sergi 2 gün boyunca gezilebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: