Bilecik'te "Beyaz Bayrak" Projesi

BİLECİK (AA) - Bilecik ve ilçelerinde 46 okulun "Beyaz Bayrak" projesi kapsamında beyaz bayrak almaya hak kazandığı bildirildi.

Bilecik ve ilçelerinde 46 okulun "Beyaz Bayrak" projesi kapsamında beyaz bayrak almaya hak kazandığı bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, projeyle, yeterli ve kaliteli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilerek toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi ve yaşam kalitesinin yükseltilmesinin amaçlandığı kaydedildi. Okulların temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak denetlendiği, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edildiği ve gayret gösteren okulların 2 yıl geçerli olmak üzere "beyaz bayrak" ve "sertifika" ile ödüllendirildiği belirtilen açıklamada, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında il genelinde toplam 77 okulun beyaz bayrak almak için başvurduğu ve komisyon tarafından belirlenen kriterler doğrultusunda merkez ve ilçeler olmak üzere 46 okulun beyaz bayrak almaya hak kazandığı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz