Bilecik'te "Ders Sokağı" Açılışı

Bilecik TOKİ İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte koridorlar, ders içerikleri yardımıyla "Ders Sokağı"na dönüştürüldü.

Bilecik TOKİ İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte koridorlar, ders içerikleri yardımıyla "Ders Sokağı"na dönüştürüldü.

Düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Fikret Başak yaptığı konuşmada, okullarında değişik ve faydalı bir etkinliğe imza attıklarını belirterek, "Teknoloji tasarım ve görsel sanatlar öğretmen ve öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmaları sergileyerek okulumuzu bir müzeye çevirdik. Koridorlarımızda, branş öğretmenlerinin katkılarıyla ders sokağı oluşturmaya çalıştık. Oluşturulan sokakta her bir derse ait bilgiler yer alıyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Yardımcısı Şentürk, gerek öğrencilerin gerekse de öğretmenlerin başarılı bir çalışmayı ortaya koyduklarını belirterek, öğrencilerin sadece derste değil, teneffüs aralarında da bilgilenme fırsatı yakaladığını kaydetti.

Konuşmaların ardından "Ders Sokağı"nın açılış kurdelası, protokol üyeleri tarafından kesildi.

Muhabir: Mehmet Candikmen / Mesut Tunkulu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz