Bilecik'te "Elçi Edebali Şehrinde" Programı

BİLECİK (AA) - Şair ve yazar Hüsamettin Elçi, ''Elçi Edebali Şehrinde'' adlı program kapsamında Bilecik'te, sevilen şiirlerini seslendirdi.  

Şair ve yazar Hüsamettin Elçi, "Elçi Edebali Şehrinde" adlı program kapsamında Bilecik'te, sevilen şiirlerini seslendirdi. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki programa, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler ve vatandaşlar katıldı. Şeyh Edebali diyarı Bilecik'te olduğu için duyduğu memnuniyeti dile getiren Elçi, Bilecik'in her geçen yıl daha da büyüyüp geliştiğini belirterek, yaptığı çalışmalardan dolayı Yağcı'ya teşekkür etti. Yağcı da Elçi'nin gerçek bir dost ve sanatçı olduğunu bildirdi. Program sonunda Yağcı, Elçi'ye üzerinde Osmanlı Devlet armasının bulunan tabağı hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: