Bilecik'te Heyelana Kazıklı Tedbir

Bilecik'te meydana gelen heyelanlarla gündeme gelen yola 90 adet fore kazık çakılacağı bildirildi.

Bilecik'te meydana gelen heyelanlarla gündeme gelen yola 90 adet fore kazık çakılacağı bildirildi.

TOKİ girişindeki heyelanlı yolda çalışma başlatıldı. Demyol İnşaat ve B. Ergünler firması tarafından başlatılan çalışmalarda önce zeminin tesviye edileceği, ardından da fore kazıkların imalatının yapılacağı bildirildi. Çalışmalar kapsamında 54 adet 120 santim çapında ve 16 metre derinliğinde, 36 adet de 120 santim çapında ve 23 metre derinliğinde fore kazık imalatı yapılacak. Kazık çalışmasına cuma günü başlanacak ve haziran ayının ortalarına doğru bitirilip yolun asfaltlanmasına geçilecek.

Reklam
Reklam

Ayrıca kaymanın sebebi olarak gösterilen suyun ıslah edilmesi için de çalışma yapılacağı açıklandı. Yolun üst kısmına 3 metre derinliğinde kanal açılıp bölgedeki suyun buraya toplanacağı, drenaj ile bölgedeki suyun borularla uygun bir yere taşınacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz