Bilecik'te hırsızlar kıskıvrak yakalandı

Bilecik'te hırsızlar kıskıvrak yakalandı

Bilecik'te 06 Şubat 2013 tarihinde gerçekleşen 5 ayrı ikametten, hırsızlık olayı ile ilgili olarak;asayiş şube müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalarda 5 ayrı ikamete de giriş yönteminin aynı olduğu,ikamet yakınlarında bulunan ayak izlerinin aynı olduğu ve hırsızlık olaylarını,aynı şahısların yapmış olabileceği değerlendirildi.5 ayrı ikametin yakınlarından bulunan 7 ayrı iş yeri apartman siteleri ve mobese kamera kayıtları incelenmiş,yapılan incelemelerde Mazda3 marka şüpheli bir araç tespit edilmiştir.

Reklam
Reklam

Şüphelilerin ilimizde çeşitli iş yerlerine giderek işlem yaptıkları iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarından tespit edilmiştir.Şüphelilerin eşgalleride,araçlarının marka modelinde olduğu gibi kamera kayıtları sayesinde tespit edilmiştir.Belirlenen eşgaller sayesinde şahısların kimlikleri S.D (25) R.T(21) ve M.S(28) olduğu tespit edilmiştir. Şüphelilerden R.T(21) nin asker olduğu ve dağıtım izninde iken ilimize gelerek hırsızlık suçunu işlediği belirlenmiştir. Bilecik adli makamlarınca hakkında yaralama kararı bulunan U.S.S İstanbul ilinde yakalanmış,yol tutuklaması kararına istinaden ilimize getirilmiş, U.S.S vermiş olduğu ifadesinde ekiplerin tespit etmiş olduğu şahıslara aracı kiraya vermiş olduğunu beyan etti.Ekiplerin 01/03/2013 tarihinde İstanbul ilinde yapmış olduğu operasyonda şüphelilerden M.S(28) yakalanmış ve adli makamlarca tutuklanmıştır. Diğer şüphelilerden R.T(21) in askeri birliği ile gerekli yazışmalar yapılmıştır. S.D (25) nin tüm ülke kapsamında yakalama çalışmalarına devam ediliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: