Bilecik'te İl Encümeni Toplantısı

Bilecik İl Encümeni toplantısı, Vali Halil İbrahim Akpınar başkanlığında yapıldı.

Bilecik İl Encümeni toplantısı, Vali Halil İbrahim Akpınar başkanlığında yapıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Encümeni üyeleri Kemal Ünver, Hayati Kaba, Ertuğrul Torun ve Tuğrul Ünsal ile ilgili daire müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda, gündeme alınan 3 madde görüşüldü.

Toplantıda, merkez Çukurören köyü 1819-1822 numaralı parseller, Pazaryeri ilçesi Karaköy köyü 112 ada, 10-11 numaralı parseller ile Bozüyük ilçesi Muratdere köyü 1102-1103 numaralı parsellerin birleştirme işlemi talepleri ele alındı.

Reklam
Reklam

Ayrıca, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, ilçe kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ve İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik ile KÖYDES Tahsisat Komisyonu üyelerinin katılımıyla KÖYDES Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Muhabir: Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz