Bilecik'te "İstiklal Marşı'nı Ezbere Ve Güzel Okuma" Yarışması

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle ''İstiklal Marşı'nı ezbere ve güzel okuma" yarışması gerçekleştirildi. 

BİLECİK - Bilecik Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle "İstiklal Marşı'nı ezbere ve güzel okuma" yarışması gerçekleştirildi. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile aileleri katıldı. Şişman, yarışma öncesinde yaptığı konuşmada, Mehmet Akif Ersoy'u anma ve İstiklal Marşı'nın yazılmasının 93. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen yarışmada emeği geçenlere teşekkür etti. Yarışmada, dereceye giren öğrenciler, çeşitli hediyeler kazandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: