Bilecik’te Kağıt Fabrikasında Yangın

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan Toprak Kağıt fabrikasında sebebi bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. İtfaiye...

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan Toprak Kağıt fabrikasında sebebi bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışmalarına devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, gece 2 sularında Bozüyük-Eskişehir karayolunun 3. kilometresinde bulunan Toprak Kağıt Farbrikası’nın atık kağıt depo bölümünde sebebi bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Yangını fark eden işçiler durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Bozüyük Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı. Yangının kontrol altına alınamaması nedeniyle Bilecik ve Eskişehir itfaiye ekipleri de desteğe geldi. Müdahale çalışmaları yeterli olmayınca iş makineleri aracılığıyla deponun duvar kısmı yıkıldı.

Reklam
Reklam

Olay yerinde incelemelerde bulunan Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler, yangına müdahale ettiklerini ve yangını sabaha kadar söndüreceklerini söyledi.

Sertler, Bilecik ve Eskişehir illerinden itfaiye ekiplerini desteğe geldiğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan, yangında dumandan etkilenen bir işçiye 112 ambulansında müdahale edildi. Ayrıca dumandan etkilenen itfaiye erlerine de ayran takviyesi yapıldı.

Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: