Bilecik'te Kan Bağışı Kampanyası

BİLECİK (AA) - Türk Kızılayı Bilecik Şubesi ile Eskişehir Kızılay Kan Merkezi iş birliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Türk Kızılayı Bilecik Şubesi ile Eskişehir Kızılay Kan Merkezi iş birliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, Ramazan ayının gelmesi nedeniyle kan bağışında azalma olacağını düşünürek kan ihtiyacı sıkıntısının yaşanmaması için kampanya düzenlediklerini söyledi. Bilecik Belediye Kültür Sitesi'ndeki kampanyaya vatandaşların destek vermesini isteyen Çınar, "Bir ünite kandan 3 kan ürünü elde edildiği düşünüldüğünde yapılan bağışların da önemi daha çok ortaya çıkmaktadır. Unutmayalım ki, kan acil değil sürekli ihtiyaçtır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: