Bilecik'te Kültürel Etkinlik

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında şair Ahmet Selçuk İlkan, sevilen şiirlerini seslendirdi.

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında şair Ahmet Selçuk İlkan, sevilen şiirlerini seslendirdi. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ahmet Selçuk İlkan gibi değerli bir sanatçıyı ağırladıkları için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bilecik'in her akşam birbirinden değerli sanatçı ile bir araya geldiğini sözlerine ekleyen Yağcı, "Bilecik'te, fiziki anlamda yaptığımız hizmetler gibi kültürel ve sosyal alanda yaptığımız çalışmalar insana verdiğimiz önemin birer göstergesidir. Bizler insanımızın memnuniyeti ve mutluluğu için çalışıyoruz. Bizler 'İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın' sözünden aldığımız ilhamla insanlarımıza her alanda güzel hizmetler sunma gayretindeyiz. Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Ayrıca güzel şiirleriyle bizlere güzel bir gece yaşatan sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'a da çok teşekkür ediyorum." dedi. İlkan ise Bilecik'te güzel karşılandığını belirterek, sanat ve sanatçıya verdiği desteklerinden dolayı Yağcı'ya teşekkür etti. Etkinlikte Yağcı, İlkan'a, üzerinde "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" sözünün bulunduğu tabak ile sanatçının 35. sanat yılı dolayısıyla bir tablo hediye etti. Program, İlkan'ın birçok şarkıya söz olmuş eserlerini seslendirmesiyle son buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: