Bilecik'te, "Obezite Ile Mücadele Hareketi"

BİLECİK (AA) - Bilecik'te, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Halk Sağlığı Müdürlüğü iş birliğiyle, "Obezite ile mücadele hareketi" etkinliği düzenlendi.

Bilecik'te, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Halk Sağlığı Müdürlüğü iş birliğiyle, "Obezite ile mücadele hareketi" etkinliği düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Şeyh Edebali Stadyumu'nda her iki kurumun çalışanlarının, antrenörler eşliğinde, "Gelin Spor Yapalım, Obeziteyi Birlikte Aşalım. Obeziteye Hayır, Sağlıklı Yaşama Evet Diyelim" sloganlarıyla, sağlık yürüyüşü ve kültür-fizik hareketleri sayesinde streslerini ve fazla kilolarını sahalarda bırakıp, sağlıklı vücuda kavuşabilme mücadelesi başlattıkları bildirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, burada yaptığı konuşmada, "Sağlık içinde yaşam oluşumunda yer alan antrenörlerimize ve ekibimize başarılar diliyorum. Sporu bir yaşam tarzı haline getiren katılımcılara da teşekkür ediyorum. Tüm halkımıza ve kurum çalışanlarımıza, hayatımızda spor da olsun diyerek bu tür etkinliklerimizde yer almaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz