Bilecik'te Öğrenci Velilerine Seminer

Bilecik Balahatun Anaokulu'nda, Rehberlik Araştırma Merkezi'nce öğrenci velilerine seminer verildi.

Bilecik Balahatun Anaokulu'nda, Rehberlik Araştırma Merkezi'nce öğrenci velilerine seminer verildi.

Rehberlik Araştırma Merkezi rehber öğretmenleri tarafından verilen "İletişim ve Davranış" konulu seminerde, değişim döneminde olan okul öncesi çağdaki çocukların bu değişimine velilerin nasıl katılabileceği ve karşılaşabilecekleri sorunlarda çözüm yolları anlatıldı.

Velilerin katılımıyla okul öncesi eğitimde yeni uygulama olan kumandalı sistem hayata geçirilirken, uygulama sayesinde hem çocukların oyun mantığıyla eğlenerek kalıcı öğrenme sağlayabileceği hem de velilerin, çocuklarının sınıf ve okuldaki başarısını evden takip ederek çocuğu hakkında bilgi sahibi olabileceği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin eğitici uygulamalara verdiği tepkilerin, sorulara verdiği cevaplar sonucu eksiklikler belirlenerek hem öğretmen hem de veli ilave eğitimle destekleneceği belirtildi.

Muhabir: Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz