Bilecik'te Simit Ve Poğaça'ya Zam

Bilecik’te simit fiyatlarında düzenleme yapılarak, 50 kuruştan satılan simidin 75 kuruştan satılmaya başlandığı bildirildi.Yapılan düzenlemeyle,...

Bilecik’te simit fiyatlarında düzenleme yapılarak, 50 kuruştan satılan simidin 75 kuruştan satılmaya başlandığı bildirildi.

Yapılan düzenlemeyle, 90 gram simidin tanesi 50 kuruştan 75 kuruşa, 50 kuruşa satılan 60 gram poğaça ve açmanın fiyatının ise 75 kuruş olduğu belirtildi. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanlığı'nın isteği üzerine gerçekleştirilen simit zammına itiraz ettiklerini söyledi. Yağcı, "Bilecik Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği Başkanlığı tarafından simidin 75 kuruşa çıkarılmasına itiraz ettiklerini, böyle bir zammın yapılmaması gerektiği konusunda itirazımızı yaptık. Eğer itirazımız kabul olur ise vatandaşımız 50 kuruştan simit ve poğaça yemeğe devam edecektir“ diye konuştu.

Reklam
Reklam

Öte yandan, Eylül ayında simit ve poğaça fiyatları yine 75 kuruşa yükseltilmiş ve halktan gelen tepkiler üzerine yeniden 50 kuruşa indirilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: