Bilecik'te Sosyal Güvenlik Haftası Kutlamaları

Bilecik'te, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle bir dizi tören tertiplendi.Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan törende, Sosyal Güvenlik Kurumu...

Bilecik'te, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle bir dizi tören tertiplendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan törende, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Niyazi Gökçe Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gökçe, Vali Halil İbrahim Akpınar'ı makamında ziyaret etti.

Gökçe, hafta nedeniyle kurumu paydaşlarına tanıtmak, SGK reformunu anlatmak, vatandaşlara hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla bilgilendirici ve tanıtıcı faaliyetler yapıldığını söyledi.

Reklam
Reklam

İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde öğrencilere sosyal güvenliğin önemini anlatan eğitim ve seminerler vereceklerini anlatan Gökçe, hafta kapsamında çeşitli etkinliklerin sürdüreceklerini de kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz