Bilecik'te Yangın

Bilecik'te boş bir arazide tutuşan otlar ve itfayi ekiplerinin büyümeden sündürdüğü yangın çevrede paniğe sebep...

Bilecik'te boş bir arazide tutuşan otlar ve itfayi ekiplerinin büyümeden sündürdüğü yangın çevrede paniğe sebep olurken, yakında arıları bulunan bir vatandaş heyecan içinde alevleri söndürmek için çaba gösterdi.

Hürriyet mahallesi Tutku Kent Sitesi arkasında bulunan boş arazide otların tutuşması sonucu yangın çıktı. Durumun haber verilmesi üzerine harekete geçen Bilecik Belediyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etti. Alevler fazla büyümeden söndürülürken, yakında bahçesi olan İbrahim Gölçük isimli vatandaş büyük bir telaş ve heyecan yaşadı. Alevlerin ve dumanın, bahçesinde bulunan arılara ulaşmaması, zarar vermemesi için elindeki tırmıkla yangını söndürmeye çalışan ve polisin bölgeden zorla uzaklaştırdığı Gölcük "Buraya baliciler sık sık geliyor, onlar yakmış olabilir" dedi.

Reklam
Reklam

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: