Bilecik'te Yılın Ilk Umre Kafilesi Uğurlandı

Bilecik'te, yılın ilk umre kafilesi törenle uğurlandı.

Bilecik'te, yılın ilk umre kafilesi törenle uğurlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, dua ettirilmesinin ardından yakınlarıyla vedalaşan umre ziyaretçileri, uçakla Suudi Arabistan'a gitmek üzere kara yoluyla İstanbul'a hareket etti.

Kutsal topraklara gidenler arasında, AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı Muhsin Turan ve eşi de yer aldı. Turan ile eşi, Pazaryeri Belediye Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti Pazaryeri İlçe Teşkilatı yöneticileri, İl Genel Meclisi'nin bazı üyeleri ve yakınları tarafından yolcu edildi.

Reklam
Reklam

Kafile Başkanı Cengiz Çelik, hareket öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, kafilenin, Bilecik'ten 107, İstanbul'dan 49 olmak üzere toplam 156 kişiden oluştuğunu bildirdi.

Atatürk Havalimanı'nda ihrama gireceklerini ve uçakla Mekke'ye gideceklerini belirten Çelik, " Mekke'de 18 günlük ziyaretlerimiz var. 9 gün de Medine'de kalacağız. Kutsal beldelerde toplam 28 gün umrecilerimizle güzel ibadetler yapacağız" dedi.

Muhabir: Mesut Tankulu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: